Ευφημία Σπηλιώτη

Η Ευφημία Σπηλιώτη είναι δικηγόρος και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο από Έλληνες ομογενείς  με καταγωγή από την Κεφαλλονιά.

Μετά την αποφοίτησή της από το Francis W. Parker School of Chicago, συνέχισε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, της οποίας είναι πτυχιούχος.

Εν συνεχεία, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Lancaster University στην Αγγλία με ειδίκευση στο Διεθνές Επιχειρηματικό και Εμπορικό Δίκαιο.

Eίναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με δυνατότητα να παρίσταται ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων. Πέραν της ιδιωτικής της δραστηριότητάς στο δικηγορικό της γραφείο, έχει επί σειρά ετών διατελέσει νομική σύμβουλος σε Ελληνικές εταιρείες.  Έχει επίσης εκπροσωπήσει πελάτες της σε πολυάριθμες δικαστικές υποθέσεις με αντικείμενο το εμπορικό, συμβατικό και ιδιοκτησιακό δίκαιο. Λόγω της ιδιότητάς της ως νομικής συμβούλου σε μια εταιρεία- κολοσσό στις λιανικές πωλήσεις η οποία λειτουργεί εμπορικά κέντρα σε όλην την Ελληνική Επικράτεια, διαθέτει εκτενέστατη εμπειρία σε νομικά θέματα που άπτονται του εμπορικού δικαίου και κάθε είδους συναλλαγής που αφορά σε ακίνητα.

Περιλαμβανεται επισης στους δικηγορους που προτεινονται στους Αμερικανους πολιτες απο την Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Ελλαδα.

Χάρη στο διαπολιτισμικό της υπόβαθρο, τόσο σε επίπεδο νομικών γνώσεων όσο και σε επίπεδο εμπειρίας άνω των είκοσι ετών, είναι σε θέση να παράσχει με αποτελεσματικότητα νομικές υπηρεσίες υψηλότατης ποιότητος τόσο σε πελάτες της κατοίκους Ελλάδος όσο και σε ομογενείς κατοίκους του εξωτερικού.

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΠΗΛΙΩΤΗ, ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ, ΝΑΣΤΟΥ © Copyright 2016